یزدفردا: عباس عبدی: «با نمایندگانی مواجهیم که دست روی هرچه بگذارند، خراب‌تر می‌شود. قانون جوانی جمعیت باعث کاهش زادوولد و یک مضحکۀ تبلیغاتی شده است.»

 

راضیه حسینی: به نظرمان باید تهدید را تبدیل به فرصت کنیم. نمایندگان می‌توانند از این قابلیت منحصربه‌فرد خود در مسیر درست استفاده کنند. تابه‌حال مسئولان فقط دست روی هرچه که درست بود می‌گذاشتند و خرابش می‌کردند. مثلاً ساعت کشور درست کار می‌کرد.

هر شش ماه یک‌بار به عقب و جلو کشیده می‌شد و همه داشتیم مثل آدم، حداقل در این زمینه، زندگی می‌کردیم؛ مسئولان که دست رویش گذاشتند کن‌فیکون شد و خود ساعت هم دیگر نمی‌داند چند است و باید چند باشد!

یا همین قانون جوانی جمعیت که اگر همین‌طور دست رویش بگذارند و یک نفر دست بی‌قرارشان را از روی این قانون برندارد، احتمالاً طوری جمعیت کشور پیر می‌شود که چند صباح دیگر جوان‌ترین فرد مملکت شصت، هفتاد‌ساله خواهد بود.

پیشنهاد می‌کنیم از این به بعد، از روش معکوس استفاده شود. یعنی دست‌های مسئولان با این قابلیت منحصربه‌فرد، روی مشکلات و خرابی‌ها گذاشته شود؛ ببینند چه می‌شود. مثلاً چند تا دست برود برای آلودگی هوا. چندتایی هم برود سمت تورم و گرانی و… حتی می‌شود به‌صورت جزئی‌تر از دست‌ها استفاده کرد. مثلاً یک جفت دست منحصراً برای گرانی گوشت، یک جفت برای گرانی لوبیا. چند جفت برای گرانی مسکن و…البته به نظرمان اول به‌صورت آزمایشی روی یک مشکل گذاشته، و تأثیرش بررسی شود، شاید یک‌هو مشکل برطرف شد!

 یک احتمال دیگر هم این است که مشکل نه‌تنها برطرف نشود، بلکه چندبرابر اضافه شود و دیگر با هیچ دست و پایی نتوان درستش کرد. گفتیم پا، یاد پاقدم مسئولان افتادیم. هنوز در این زمینه کسی اظهارنظری نکرده است، ولی بد نیست به این مقوله هم در کنار دستِ پرِ مسئولان، پرداخته شود.

شاید بد نباشد مدتی مسئولان نه دست روی چیزی بگذارند نه به جایی بروند. همین‌طور در دفتر کارشان بنشینند و اوضاع را مدیریت کنند. ما قول می‌دهیم خودمان یک‌طوری از پس مملکت برآییم. شما فعلاً روی قابلیت‌های دیگرتان کار کنید. شاید به کشف‌های جدیدی رسیدید. مثلاً نگاه طوفانی، یا خندۀ سحرآمیز!

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا